Najważniejszym celem firmy TopGastro_logo (Small).jpg jest umacnianie konkurencyjnej pozycji na rynku, stawiając na jakość oferowanych produktów i usług, co zamierzamy osiągnąć poprzez spełnienie oczekiwań naszych Klientów w sposób satysfakcjonujący obie strony.

Istotnym elementem naszych starań jest również zapewnienie fachowej i szybkiej osługi technicznej i serwisowej.

Dążymy do tego aby marka naszej firmy TopGastro_logo (Small).jpg kojarzyła się Klientom z profesjonalizmem działalności oraz z zaangażowaniem pracowników firmy w problemy Klienta, a harmonijna współpraca gwarantowała trwały rozwój oraz wyrobienie i utrzymanie pełnego zaufania do naszej firmy.

Naszym celem jest wyposażyć wnętrze Twojego lokalu/sklepu estetycznie, funkcjonalnie i tanio. To nie zasób portfela decyduje o tym jak zostaniesz obsłużony. Codziennie do Twojej dyspozycji pozostają nasi Doradcy i Handlowcy, których wiedza, doświadczenie i wyobraźnia pomogą stworzyć niepowtarzalne wyposażenie wnętrza Twojego lokalu.

 

Staramy się aby dostarczane przez nas produkty i usługi były konkurencyjne jakościowo i cenowo.

Posiadamy rozbudowany serwis gwarancyjny i pogwarancyjny - Zapraszamy do Działu USŁUGI SERWISOWE w celu zapoznania sie z ofertą.

Prowadzimy szkolenia w dziedzinie obsługi urządzeń i technik przygotowania potraw przy udziale najlepszych polskich kucharzy - organizowane w siedzibie TopGastro_logo (Small).jpg lub u Klienta.

Zajmujemy się projektowaniem i konsultacjami projektów technologicznych.

 

Projekt technologiczny

Pierwszym krokiem, który powinien wykonać Inwestor chcąc uruchomić lokal gastronomiczny i rozpocząć w nim działalność, to wykonanie projektu technologii zaplecza gastronomicznego. Dopiero na jego podstawie można planować dalsze prace związane z wyposażeniem i uruchomieniem zakładu.

Do naszego działu zapraszamy już w momencie planowania prac budowlanych lub remontowych. Pozwoli to Państwu na zaoszczędzenie wielu kosztów związanych z przeróbkami budowlanymi i instalacyjnymi, a także kłopotów z odbiorem lokalu.
Każdy projekt wykonujemy na indywidualne życzenia klienta, uwzględniając:

  • rodzaj prowadzonej działalności gastronomicznej,
  • wielkość i charakter lokalu,
  • obowiązujące przepisy sanitarnohigieniczne,
  • BHP i podstawowe wytyczne HACCP.

 

Nasze projekty posiadają wszystkie wymagane zatwierdzenia (Sanepid, BHP oraz ewentualnie PPOŻ).

W projekcie techniczno - technologicznym obok projektu wyposażenia zawarte są również:

  • wytyczne do projektu architektoniczno - budowlanego - tzn. wymiary pomieszczeń, niezbędne do zainstalowania zaproponowanego wyposażenia, (projekt przebudowy).
  • projekt przyłączy - wytyczne do projektów branżowych - tzn. dane dotyczące przyłączy wodno - kanalizacyjnych, elektrycznych, gazowych i wentylacyjnych, które w sposób precyzyjny określają, w którym miejscu musi znaleźć się gniazdo 230V lub 400V, podłączenie wody ciepłej lub zimnej, odpływ wody lub doprowadzenie gazu, aby możliwe było właściwe funkcjonowanie urządzeń

 

Wyposażenie gastronomiczne

Projekt technologii, oraz kosztorys zaproponowanych w nim urządzeń stanowią podstawę do rozmów dotyczących wyposażenia zaplecza gastronomicznego w meble i urządzenia.

Nasza znajomość rynku, współpraca z większością renomowanych Producentów mebli i urządzeń gastronomicznych, umożliwia nam wykonywanie wyposażeń dostosowanych do potrzeb i aktualnych możliwości finansowych Inwestorów, a współpraca z Europejskim Funduszem Leasingowym umożliwia szybszą realizację Ich planów.

dostarczamy : wszelki urządzenia dla gastronomii i sklepów , piece konwekcyjno - parowe UNOX, Retigo i inne , urządzenia grzewcze polskich i zagranicznych Producentów , urządzenia chłodnicze , przybory kuchenne, wyposażenie dla HACCP, akcesoria stołowe : porcelana i sztućce , akcesoria barmańskie i kelnerskie , akcesoria piekarnicze i cukiernicze, noże i deski gastronomiczne, wykonujemy meble gastronomiczne ze stali nierdzenej , meble socjalne - szafki ubraniowe i gospodarcze, profesjonalne środki chemiczne do zmywarek, piecy, podłów, sanitariatów oraz inne.

Dla Państwa sprowadzimy, zamontujemy i uruchomimy wspólnie wybrane i zamówione urządzenia.Podstawę wyboru wyposażenia stanowi oferta handlowa Stalgast lub wskazany przez Zamawiającego Producent. Efekt końcowy to zamówienie sprzętu i montaż w terminie wskazanym przez Inwestora

   

Zapraszamy do współpracy

Agnieszka Kowalska

Dyrektor Działu Handlowego

TopGastro_logo (Small).jpg

Centrum Wyposażenia Gastronomii